Epilarea SHR
Tehnologie revoluționară de
îndepărtare a firelor de păr nedorite
Epilarea SHR
Tehnologie revoluționară de
îndepărtare a firelor de păr nedorite.
Epilarea SHR - o metodă revoluționară, ce combină epilarea cu laser și fotoepilarea.
1
RAPID
2
SIGUR
3
FĂRĂ DURERE
Ce este epilarea cu laser SHR?
 • Epilarea SHR - o metodă revoluționară, ce combină epilarea cu laser și fotoepilarea.
 • O invenție a oamenilor de știință israelieni, care au luat în considerare deficiențele metodelor deja existente de îndepărtare a firelor de păr cu laser și fotoepilare, cum ar fi lipsa durerii și influențarea culorii pielii, eliminându-le.
 • Epilarea cu laser și epilarea SHR sunt la fel de eficiente, și sunt cele mai moderne și absolut sigure metode de îndepărtare a părului pentru totdeauna.
 • Nu provoacă arsuri sau umflături, oferă un rezultat de 100% indiferent de tipul părului, și se efectuează în codiții de confort absolut.
  Care este diferența dintre SHR și tehnicile tradiționale de epilare IPL și ELOS?
  • Tehnologia SHR utilizează o metodă complet diferită de încălzire a foliculelor de păr - treptată, mai slabă, dar cu impulsuri frecvente pentru o perioadă mai lungă de timp (folosind unde cu energie redusă (până la 10 Hz), cu o rată de repetare a pulsului ridicată de până la 10 ori pe secundă). La atingerea unei anumite temperaturi - dispozitivul trece de la undele de lumină la undele de curent de radiofrecvență, prevenind posibilele dureri și arsuri. În aceasta constă avantajul epilării SHR în raport cu toate celelalte metode existente - este mai eficient și sigur, nu provoacă nici cel mai mic disconfort sau senzație de arsură - respectiv, în această situație, nu e nevoie nici de anestezic - nu veți simți deloc durere.
  • Totodată, metoda SHR mai are un mare plus - spre deosebire de sistemele tradiționale - folosește vârf de contact de safir, și nu de paladiu, care răcește pielea în timpul procedurii, făcând-o și mai confortabilă. - Epilarea SHR include toate avantajele tehnologiilor existente, dar ocolește dezavantajele acestora. Folosind epilarea SHR, puteți îndepărta orice tip de păr, în timp ce tehnicile de fotoepilare, cunoscute de multă vreme, nu distrug părul cărunt și blond.
  • O altă diferență - sistemul Super Hair Removal, datorită tehnicii sale unice și sigure, permite îndepărtarea părului chiar și pe pielea de culoare închisă și bronzată, ceea ce este imposibil în cazul tehnologiilor clasice
  Care zone ale pielii și tipuri de păr se potrivesc pentru epilarea SHR?
  • Epilarea SHR se potrivește pentru toate zonele pielii și orice tip de păr. Nu lasă pete neprelucrate și permite efectuarea procedurii de îndepărtare a firelor de păr sigur, extrem de eficient și absolut nedureros pe orice tip de piele, inclusiv pe pielea bronzată.
  • Datorită ultimelor elaborări, metoda SHR permite, de asemenea, îndepărtarea firelor de păr de culoare deschisă și a firelor cărunte, la fel de efectiv ca și în cazul părului de culoare închisă, dat fiind faptul că sistemul SHR se bazează nu doar pe utilizarea undelor de lumină (pentru eficiența cărora este importantă melanina, ce se conține în cantități mari doar în firele de păr de culori închise), dar și pe radiofrecvența bipolară, pentru care are însemnătate cantitatea de pigment din păr.
   Este nevoie de pregătire specială înainte de a începe procedura de epilare SHR?
   • Cu o săptămână înainte de procedură, nu este recomandat să faceți sugaring, peeling profund sau să smulgeți firele de păr cu penseta - toate acestea pot duce la inflamații profunde și prelungite ale pielii, sau la răspândirea infecției, ceea ce poate face imposibilă procedura de epilare.
   • Cu o zi înainte de procedura de epilare, ar fi bine să radeți zona pe care doriți îndepărtarea părului. Aceasta va ajuta specialistul să identifice mai ușor tipul părului de păr și să seteze dispozitivul potrivit necesității dvs personale.
    Cum funcționează epilarea SHR, ce voi simți în timpul procedurii?
    Repetăm - epilarea SHR este absolut insofensivă și nedureroasă, nu treuie să vă faceți griji în privința arsurilor, administrarea anestezicelor și a altor "povești de groază", care circulă cu referire la metodele clasice de îndepărtare a părului cu laser și fotoepilare. Toate acestea au fost până la elaborarea metodologiei SHR.
    Numărul optim de proceduri pentru un curs.
    • De regulă, este nevoie de la 7 până la 10 proceduri, care se efectuează 1 dată pe lună. Pentru fiecare persoană, durata cursului este stabilită individual, reieșind din eficiența îndepărtării firelor de păr după fiecare procedură. De obicei, ulterior trebuie să efectuați 1 procedură de menținere pe an.
    • Efectul epilării nu apare imediat, ci după 7-10 zile. Dacă se respectă tehnologia de efectuare a procedurii și nu se face epilare în cazul în care există contraindicații, efecte secundare nu vor fi. În cazul în care procedura este efectuată pe pielea care recent (cu mai puțin de 2 săptămâni în urmă) a fost bronzată, atunci în locul aplicării ar putea apărea roșeața sau arsuri ușoare. În cazuri standard, nu se observă complicații.
     Rezultatele procedurii de epilare SHR.
     • Piele perfect netedă și delicată, fără de niciun singur fir de păr nedorit.
     • Datorită tehnologiei SHR, pot fi îndepărtate firele de păr în zonele cele mai delicate și sensibile, de exemplu, în zona profundă bikini (epilare intimă) sau axile. Scăpați atât de firele de păr de culori închise, părul des, cât și de părul de nuanță deschisă, puf, care nu poate fi îndepărtat prin alte metode.
     • În același timp, SHR este o metodă care consumă mai puțin timp și o tehnologie cu acțiune mult mai puternică, iar pentru obținerea efectului de piele catifelată sunt necesare cu mult mai puține ședințe, decât în cazul epilării cu laser sau a fotoepilării.
     Prețuri epilare SHR
     M-ai stați pe gânduri?
     Veniți, noi vă oferim o consultație gratuită și vă facem impulsuri de probă.
     Victoria Dobrjinscaia
     Olga Ribalco
     Siguranță maximă
     Depunem maxim efort pentru a oferi fiecărui client și angajat protecție la nivel înalt în timpul pandemiei.
     Pentru siguranța clienților și angajaților noștri, am întreprins următoarele măsuri:
     • Personalul respectă cu strictețe toate normele de siguranță. Toți angajații folosesc echipament de protecție personală: mască, mănuși, ochelari de protecție, halate medicale de unică folosință.
     • La intrare este măsurată temperatura corporală, sunt asigurate soluții antiseptice pentru mâini, se oferă bahile.
     • Pentru fiecare client se folosesc doar consumabile de unică folosință.
     • Zilnic se efectuează curățenia umedă a tuturor încăperilor, cu utilizarea soluțiilor dezinfectante.
     • Prelucrarea fiecărei suprafețe cu agenți antiseptici.
     • Este instalat sistem de ventilare, fiind efectuată ventilația permanentă a încăperilor.
     • Până la și după fiecare client, se efectuează dezinfecția spațiului cu lămpi de cuarț.
     • Dezinfectarea și sterilizarea cu cuarț a instrumentelor și aparatelor după fiecare procedură.
      Am încercat să utilizăm la maxim toate posibilitățile și să le combinăm într-un set de măsuri sigure, fără a priva clienții noștri de confortul dorit.
      Ce presupune dezinfecția cu cuarț?
      • Dezinfectarea cu cuarț - prelucrarea încăperii cu ajutorul unei lămpi speciale, plasată într-o carcasă de cuarț, care emite raze ultraviolete.
      • Razele ultraviolete au capacitatea de a ucide bacteriile și virușii pe orice suprafețe și în aer.
      • În timpul curățeniei umede cu folosirea antisepticelor, pot fi curățate de microbi nocivi podeaua, pereții și mobilierul, dar aceștia oricum rămân în aer. Pe când lampa de cuarț este capabilă să curățe atât aerul, cât și textilele, fără a fi necesară implicarea omului.
      • Prin urmare, dezinfectarea cu cuarț este o procedură destul de eficientă.
       Completați formularul, pentru a beneficia de oferta specială limitată.
       Nu vă place să așteptați sau întâlniți dificultăți la completarea formularului?
       Apelați la 060033555
       Nume
       Telefon
       Alegeți zona pentru epilare
       060033555
       Vă așteptăm pe adresa: or. Chișinău, str. Dosoftei, 112.
       Centrul de cosmetologie estetică Nouvelle Vie
       Made on
       Tilda